БОМБА НА КУНОСКИ ВО ЕМИСИЈА КАЈ ВАСКО ЕФТОВ : ЗА ВРЕМЕ ДЕМОЛИРАЊЕТО НА КАНЦЕЛАРИЈАТА НА ИВАНОВ КАЈ РЕКОРД ИМАШЕ ПРОВОКАТОРИ КОИ НАПАЃАА ПОЛИЦАЈЦИ КОИ НЕ СЕ ДЕЛ ОД СУДСКИТЕ ПРОЦЕСИ

0
1045

За време на демолирање на канцеларијата на екс претседателот Иванов за време протестите на ,,Шарената револуција” на дел од снимките се гледаат и тие што кршат кои што дел од нив не се ни пријавени и дел на провокатори кои напаѓаат полицајци кои не се дел од судските процеси.

Владимир Куноски во емисијата ,,Во центар”