БОМБА НА КРИВИЧЕН : ГРУЈЧЕ ДА СЕ ЈАВИ ВЕЧЕРВА НА КАПИЈА ПРЕД ШУТКА СО САПУНЧЕ, ПИЏАМИ И ЧЕТКА ЗА ЗАБИ!

0
3021

Кривичниот совет на одделението за организиран криминал и корупција при
Основниот суд Скопје 1 – Скопје, постапувајќи по жалби истакнати од
одбраната и обвинетиот во предметот со КОК бр. 59/17, од обвинителството
означен како „Тенк“, изјавени против решението на судија за извршување
санкции, денеска одржа седница на која по ценење на фактите и доказите
во жалбите донесе решение со кое ги одби жалбите и го потврди решението
на судијата за извршување санкции.

Решението е испратено до странките во постапката и истото е извршно
веднаш по приемот од странките.

Извор : Судство.Мк