БОМБА НА КОМАНДИРОТ НА ПРОТИВПОЖАРНА, КОЧОВСКИ : ПОЖАРИТЕ КОИ ВИРЕАТ НИЗ ЦЕЛАТА ДРЖАВА СЕ ПОДМЕТНАТИ!

0
1062

Командирот на противпожарната единица во Скопје, Љубомир Кочовски, познат по тоа што играше голема улога и во спасувачката акција на повредените кај Ласкарци, на својот фејсбук стасус со коментар за огнената стихија која што ја зафати државава.