БОМБА НА КОЗАРОТ МИЛЕНКО : ГРУЈО НЕ Е ВО УНГАРИЈА, ВЕЌЕ Е ВО АЗИЈА!

0
1444

Никола Груевски, од пред еден час, веќе не е во Унгарија.
На Евроазиско тло е, на безбедно.

Локацијата позната на авторот на објавава.

Да не биде дека некој друг прв открил.

Фејсбук статус на Миленко