БОМБА НА КАНАЛ 5: КОВАЧЕВСКИ СЕ СРЕТНАЛ СО БРАНКО ЦРВЕНКОВСКИ, РАЗГОВАРАЛЕ ЗА ОБЕДИНУВАЊЕ НА ПАРТИЈАТА

0
3203

На прашањето на новинарката што мисли за информацијата дека актуелниот лидер на СДСМ, Димитар Ковачевски се сретнал со поранешниот лидер на СДСМ, Бранко Црвенковски и дека разговарале за обединување на партијата, Деспотовски смета дека не треба да се прави обединување меѓу поранешни и сегашни функционери на партијата.

-Треба да зборуваме за обединување меѓу луѓето. Мандатот на Ковачевски е за потребата на луѓето и да покажеме дека вистински сме ја сфатиле пораката на граѓаните, додава Деспотовски.