БОМБА: НА ИНТЕРНЕТ СЕ ПОЈАВИ ФОТКА ОД МИЦКОВСКИ И ГРУЕВСКИ ВО БУДИМПЕШТА!!!

0
1911

Се појави фотка од Грујо и Мицковски како акаат по улиците во Будимпешта.