БОМБА НА ЗОРАН БУРЕВЕСНИК: Еве што прави Зврле откако беше сменет, млати комар на покер апарати!

0
1815

Со ова се потврдуваат шпекулациите дека токму со ова режимот успеваше да го држи во рака Зврлески, неговата комарска пасија го довело во големи долгови кои му ги откупувале Сашо и Грујо но за возврат морал да ги слуша и да им служи додека  крадат и спроведуваат терор!