БОМБА НА ЗАЈКОВА : ИМА МНОГУ ПОЛИТИЧАРИ ВО ЗЕМЈАВА КОИ СЕ ГЕЈ АМА СЕ КРИЈАТ

0
860
  • Има многу политичари кои се геј ама се кријат, затоа што како општество уште сме непријателски настроени кон ЛГБТ заедницата, ЛДП и понатаму ќе се бори за нивните права, кога сите плаќаат исто даноци треба да имаат исто права как геј брак и слично.

Лидерката на ЛДП, Моника Зајкова во радио Лидер.