БОМБА на Заменик-генерален секретар на ВМРО-ДПМНЕ за време на референдумот: Бојкот беше организиран за да се спречи правдата… На никого око не му трепна за промената на името…“

0
1172

Петар Богојевски : На никого око не му трепна за промената на името…“.