БОМБА НА ЗАЕВ: ТАВ МАКЕДОНИЈА ЌЕ ДАДАТ 35 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА ВОДОВОДИ, ГРАДИНКИ, ШКОЛИ И ПАТИШТА!

0
1630

– Наместо да градат аеродром во Штип како што имаа обврска, со Тав Македонија се договоривме да донираат 35 милиони евра за градинки, школи, водоводи и патишта за што следната година ќе потпишеме и анекс на договор.

Премиерот Заев на прес конференцијата за новиот буџет за 2020-та година.