БОМБА НА ЗАЕВ: Срцето ме боли кога ги гледам Сиљановска и Река, едната им се обраќа само на Македонците, другиот само на Албанците, овие политичари се од минатиот век!

0
1562

– Срцето ме боли кога ги гледам Сиљановска и Река на оваа кампања. Едната се обраќа само на Македонците, другиот само на Албанците. Во кој век живеат овие луѓе, во 19-ти век?! Жално е ова, душата ми пати кога ги слушам како го делат народот на вакви и такви, сите сме ние исти, на сите ни е мила оваа земја, за животот на сите во оваа земја се работи…

Премиерот Заев на ТВ 21.