БОМБА НА ЗАЕВ: Со помош на ЕУ и НАТО, ќе го дигнеме стандардот на нашите граѓани на ниво еднакво на европските држави!!!

0
757

Имаме поддршка и подадена рака од двата најголеми и најсилни сојузници во светот – НАТО и Европската Унија. Ова се искрени пријатели на Македонија. Со нивна помош ќе го дигнеме стандардот на нашите граѓани на ниво еднакво на европските држави.

#ИзлезиЗА #WorldSupportsMacedonia

Фејсбук статус на премирот Зоран Заев