БОМБА НА ЗАЕВ: Ова ВМРО ДПМНЕ е полно со десетина мали ГРУЕВЧИЊА, деца растени околу Груевски, тој им е нив идол, идеал, политички татко!

0
1294

– Ако го вратиме ова ВМРО ДПМНЕ на власт, нема да добиеме еден Груевски на власт, туку десетина мали Груевчиња, деца растени 15 години околу Никола Груевски, тој им е нив идол, идеал, политички татко, учеле од него се, како да владеат, како да крадат, односот кон медиумите, новинарите, малцинствата, негова копија се, негови ботови! Ако ги оставиме уште 4 години на опозициска клупа, ќе го искорениме Груевизмот како политичка филозофија засекогаш!

Лидерот на СДСМ, Зоран Заев на Слободна ТВ.