БОМБА НА ЗАЕВ : Ние ќе поправиме се што им смета, но очекувам од Бугарија јасно и гласно да го признае македонскиот идентитет и јазик а не само да бараат некакви закачки или приказни да раскажуваат те вака било те така било…

0
1423

– Ние ќе поправиме се што им смета, но очекувам од Бугарија јасно и гласно да го признае нашиот идентитет и јазик а не да раскажуваат разни приказни и само закачки и навреди да слушаме од нивна страна, без тоа нема напред, таква ЕУ не ни треба…

Премиерот Зоран Заев на Канал 5.