БОМБА НА ЗАЕВ: НИЕ ЛИДЕРИТЕ ТРЕБА ДА СМЕ ПРИМЕР ЗА ЈАВНОСТА, ИМАМЕ ЛИДЕР НА ОПОЗИЦИЈАТА КОЈ УШТЕ НЕ СЕ ВАКЦИНИРАЛ И ОРГАНИЗИРА АНТИ ВАКСЕРСКИ ПРОТЕСТИ

0
1604

– Ние лидерите треба да сме пример во јавноста, со нашето однесување да помагаме некои општествени процеси кои се добри за државата, но имате лидер на опозицијата кој уште не се вакцинирал и тајно организира анти ваксерски протести…

Лидерот на СДСМ и премиер, Зоран Заев во вестите на Сител.