БОМБА НА ЗАЕВ: Му советувам на брат ми Вице да се откаже од тужбата кон Александар Николовски

0
663

– Јас не знаев дека брат ми има намера да го тужи пратеникот Николовски за клевета, но еве му советувам да се откаже од тужбата, јас можам секој ден да тужам по 10 души кои ме клеветат но не го правам тоа. Го разбирам зошто тужи, човекот трпи клевети од сите страни, но сепак ете заради демократијата можеби треба да игнорира.

Премиерот Заев на 1 ТВ.