БОМБА НА ЗАЕВ: МОЈОТ СТАВ Е ДЕКА ПОРТА МАКЕДОНИЈА НЕ ТРЕБА ДА СЕ РУШИ, ЗАТОА ШТО НЕ ПОПРЕЧУВА ДВИЖЕЊЕ НА ЛУЃЕ И ВОЗИЛА

0
612

– Владата препорача на општина Центар да се избрише од ДУП порта Македонија како последица на мислењето на стручњаци кои ги ангажираше владата, но исто така има мислење дека Порта Македонија не треба да се руши затоа што не го попречува движењето на луѓе и возила со што јас се согласувам.

Премиерот Заев на денешниот прес по повот 4-от пакет владини Ковид мерки.