БОМБА НА ЗАЕВ: ЗАРОБЕНИТЕ 11 МИЛИОНИ ЕВРА ВО МОНАКО МНОГУ ГИ БОЛИ КРИМИНАЛЦИТЕ ПА ОВИЕ ДЕНОВИ КРЕИРААТ ЛАЖНИ ОБВИНЕНИЈА НА СМЕТКА НА ВЛАДИНИ ФУНКЦИОНЕРИ АМА И ЗА ТОА ЌЕ ОДГОВАРААТ!

0
883

– Причината за овие серија на обвинувања и клевети и лажни рекети 2,3,4 и кој знае кој поо ред е тоа што криминалците многу ги били што им се заробени 11-те милиони евра во Монако. Тоа јавноста треба да го знае. Ама ќе дојде ден кога ќе одговараат и за криминалот за дијализите но и за клеветите изнесени кон нас како функционери!

Премиерот Заев на прес конференција во владата запрашан да ги коментира наводите за Рекет 2.