БОМБА НА ЗАЕВ: ЗАВРШИ ВРЕМЕТО КОГА ДРУГАРЧИЊА НА ПРЕМИЕРОТ ИЛИ БЛИСКИ НА НЕГОВАТА ФАМИЛИЈА ЌЕ БИДАТ ЗАШТИТЕНИ КАКО БЕЛИ МЕЧКИ!

0
2928

– Еден од уапсените бил пријател на Трајче Заев, ич не ме интересира, чив сака нека биде пријател, мој, на брат ми, на братучед ми, ако зе огрешил ќе си одговара, заврши тоа време кога блиски на фамилијата на власт беа заштитени како бели мечки! А Трајче објави демант дека ниту комбето е на Заеви ниту пак некој од уапсените е вработен во фирмите на Заеви, тука работата е чиста…

Премиерот Заев на прес конференција во собранието по средбата со Алијанса околу законот за државјанства.