БОМБА НА ЗАЕВ ВО ДУЕЛОТ: БРОЈЧАНИКОТ СВРТЕ, 18 МИЛИОНИ ЕВРА СЕ ВРАТЕНИ ВО БУЏЕТОТ ОД ПРОЦЕСОТ ТРУСТ!

0
1309

– Бројчаникот веќе сврте, 18 милиони евра се вратија во буџетот поради процесот ТРУСТ по казната за Сеад Кочан и РИК Силекс.

Премиерот Заев во тв дуелот Канал 5.