БОМБА НА ЗАЕВ – БИХАЧКА ПОД ОПСАДА: НАД 2000 ЛУЃЕ СЕ ПРИЈАВИЈА ЗА ПРАТЕНИЦИ НА СДСМ НА ОВИЕ ИЗБОРИ!!!

0
435

– Над 2000 луѓе се пријавија за пратеници на листите на СДСМ на овие избори. Тоа ми годи, значи има голем интерес, ќе ги избереме најдобрите!

Лидерот на СДСМ на денешниот прес во седиштето на СДСМ.