БОМБА НА ЕФТОВ: ШТО МАКА ЈА НАТЕРАЛО ДАНЕЛА ДА СИ ГО СМЕНИ ИМЕТО И ДА ИЗВАДИ БГ ПАСОШ ВО 2017-ТА, ШТО САКА ДА СКРИЕ ОД ШТО БЕГА ЖЕНАВА!?!?!

0
14556

– Ја разбирам сиромашни да вадат бугарски пасош, ама женава има свои хотели и фирми, од што бега па си го променила името и извадила бугарски пасош во 2017-та?!

Ефтов во бомбардировка емисија Во Центар на Јутуб.