БОМБА НА ЕФТОВ : ВМРО-ДПМНЕ ЗАПОЧНУВА ВОЈНА СО АМЕРИКАНСКАТА АМБАСАДА И АГЕЛЕР, ТОА ШТО ГО ПРАВЕА ПРЕД 15 ГОДИНИ ГО ПРАВАТ СЕГА ПРЕКУ ДАГАУ НОВИНАРИТЕ И ОДРЕДЕНИ ИНФЛУЕНСЕРКИ!

0
668
  • Ако трите клучни приоритети на македонските граѓани се плати и пензии, цени и борба против корупцијата гледате сите овие структури под контрола на ВМРО-ДПМНЕ, дагау новинари, одредени инфлуенсерки каде целиот акцент на своето медиумско дејствување го насочуваат кон американската амбасада и тоа мора да доживее одредено кресчендо бидејќи пораката која ја праќаат по социјалните мрежи е дека откако дојде американската амбасадорка во Република Македонија наместо борба против корупција и криминал доаѓа до експлозија на криминалот и корупцијата и тоа ВМРО-ДПМНЕ го прави изминатите 15 или 16 години па едно време тоа го ставија пдо маса па сега повторно експлодираше на крајот на денот тао мора да предизвика во конфликт кој ВМРО-ДПМНЕ го имаше со Џес Бејли, Филип Рикер или со Пол Волерс сега ќе мора да експлодира во американската амбасада.

Васко Ефтов во емисијата ,,Во Центар” на ЈутЈуб.