БОМБА НА ЕКС ГУВЕРНЕРОТ ГОШЕВ: СЕМЕЈСТВОТО КОСТОВСКИ СТОИ ЗАД ПРОПАСТА НА БАНКАТА, ЌЕРКАТА НА ТРИФУН СВОИТЕ МИЛИОНИ НЕ ГИ ЧУВАЛА ВО СЕМЕЈНАТА БАНКА!!!

0
2983

Навистина пеколна колумна на екс гувернерот Петар Гошев кој за пропаста на банката прстот го вперува во семејството Костовски.

Во детална аргументирана анализа, тој ги побива сите изјави на Трифун Костовски и го прогласува за некадарен да менаџира со банка па дури и го обвинува дека имало план да се извлечат пари од банката, доказ е што ќерката на Трифун не ги чувала парите во семејната банка.

Линк од целата колумна ќе може да најдете ОВДЕ.