БОМБА НА ДОКТОР САШКО НИКОЛОВ: НАД 70% ОД ПОПУЛАЦИЈАТА НИ ПУШИ ПО 2-3 ПАКЛИ ЦИГАРИ НА ДЕН И СЕ ЧУДИМЕ ЗОШТО ИМАМЕ ГОЛЕМА СМРТНОСТ ОД КОРОНА?!?!

0
973

– Еднаш во Германија презентирав моја операција на долни артерии кај една жена страстен пушач, жената имаште просто уништени артерии од долго децениско пушење цигари, и таму германските доктори се извадија од памет кога ги видоа артериите, ми рекоа они вакви случаи немаат, нема кај нив долго време операции на толку уништени артерии од никотин, и кога ќе видиме дека над 70% од нашата популација пуши по 2-3 пакли цигари на ден и после се чудиме зошто имаме голема смртност од корона, нашиот народ не се грижи за своето здравје за жал…

Доктор Сашко Николов на Канал 77.