БОМБА НА ДЕНКО МАЛЕВСКИ: Со Киро Глигоров во 90-тите размислувавме за предлогот Илинденска Македонија кое беше едно од можните решенија на маса

0
1329

Разговорот со професорот Малески е на 1 час и 40-та минута од видеото од емисијата Стадион на канал 77.