БОМБА НА ГЕОРГИЕВСКИ: ПРАТЕНИЧКАТА ВАСИЛЕВСКА ДОДЕКА МУ БЕШЕ СОПРУГА НА МАРЈАН ДОДОВСКИ, СО ДЕНОВИ РАСКАЖУВАШЕ ВО ВМРО НАРОДНА КАКО СМЕ БИЛЕ СО БУГАРИТЕ ЕДНО ТЕ ИСТО!

0
1540

– Ја гледам вчера пратеничката Иванка Василевска како на ТВ Алфа со дрва и камења по Заев како ја продавал историјата на Бугарите, а додека му беше сопруга на Марјан Додовски со денови ни раскажуваше во ВМРО НАРОДНА како со Бугарите сме биле едно те исто?!?!

Љубчо Георгиевски на ТВ24.