БОМБА НА ВЛАТЧЕ ЃОРЧЕВ: Проблемот е што народот сеуште ги памти гревовите на ВМРО ДПМНЕ ама со тек на време ќе ги заборави и пак ќе се вратиме на власт!

0
1936

– Народот е разочаран од СДСМ но и сеуште ги памти нашите гревови, но со тек на време ќе ги заборави и ќе се вратиме пак на власт!

Влатче Ѓорчев во мал изблик на искреност на ТВ 24 благодарение на упорноста на одличната Душица Мрѓа!