БОМБА НА ВЛАДИМИР ПИВОВАРОВ : ОБВИНЕНИЕТО ПРОТИВ ЛУЃЕТО ВМЕШАНИ ВО АФЕРАТА ,,ШПИУН” СЕ ОДНЕСУВА НА ВЕРБАЛНИ ДОКАЗИ ,,СЕ ВИДЕЛ, СЕ СРЕТНАЛ” БЕЗ МАТЕРИЈАЛНИ ДОКАЗИ!

0
813
  • Она што беше во аферата шпиун ако внимателно читате највеќе се однесува на вербални докази ,,се видел, се сретнал” и потоа се филува.

Значи вистината е, каде се материјалните докази од тоа што се тврдеше во аферата ,,Шпиун”?!