БОМБА НА ВАСКО ЕФТОВ: СПОРЕД ГЕРО ДАГАУ, НИЕ СЕГА ТРЕБА ДА ИМ РЕЧЕМЕ ФАЛА НА ОРЦЕ КАМЧЕВ И СЛИЧНИ ШТО НЕ ОГРАБИЈА ИЗМИНАТИВЕ 20 ГОДИНИ!

0
820

– Наместо затвор и конфискација на украденото,  ГЕРО ДАГАУ прави херои од олигарсите и кримосите од типот на Камчев, Панделевски и слични, па сега наместо да ги гониме ние излегува дека треба да им речеме фала што не ограбивте овие 20 години!!!

Васко Ефтов во последната емисија ВО ЦЕНТАР