БОМБА НА ВАСКО ЕФТОВ : ОТКАКО КАЛЕТО И АМЕРИКАНСКАТА АМБАСАДА ДОЗНАА ДЕКА ЛУЃЕ НА ЗОРАН ЗАЕВ ГРЧЕВИТО СЕ БОРАТ ЕДМОНД НЕЗИРИ ДА БИДЕ НАСЛЕДНИК НА РУСКОВСКА ТИЕ ГО ПУШТААТ НИЗ ВОДА НЕЗИРИ А ПОТОА СО ДВА ГЛАСА РАЗЛИКА НЕЈЗИН НАСЛЕДНИК СТАНУВА ИСЛАМ АБАЗИ

0
560
  • Јавна тајна е дека Калето и американската амбасада со американската администрација лобира на терен Едмонд Незири да биде наследник на Вилма Русковска, што е дополнително интересно и Зоран Заев и целата негова логостика и структура во судството и обвинителството работи на изборот Едмонд Незири да биде наследник на Вилма Русковска.Кога тие сигнали дека структурите на Зоран Заев грчевито се борат Едмонд Незири да биде наследник на Русковска достигнува до Калето односно стигнува до американската амбасада тогаш американците се повлекуваат од трката, тогаш е пуштен низ вода Едмонд Незири кој губи само со два гласа разлика односно е поразен од Ислам Абази со што тој станува прв човек на Обвинителството за организиран криминал и корупција или наследник на Вилма Русковска.

Васко Ефтов во емисијата ,,Во Центар” на ЈутЈуб.