БОМБА НА ВАСКО ЕФТОВ: МИЦКОВСКИ НЕ СМЕЕ ДА СМЕНИ СЛИКА ВО БЕЛАТА ПАЛАТА БЕЗ ДА МУ СЕ ЈАВИ НА ГРУЈО ВО БУДИМПЕШТА!

0
1318

– Мицковски е безгласна буква во Белата Палата, тој не смее да пипне една слика и да смени во седиштето на ВМРО ДПМНЕ без да му се јави на Груевски во Будимпешта и да побара дозвола за тоа!

Васко Ефтов, одличен познавач на настаните внатре во ВМРО ДПМНЕ затоа што до вчера беше директор на АЛФА ТВ, која е практично партиска телевизија.