БОМБА НА ВАСКО ЕФТОВ : ВМРО-ДПМНЕ ГИ ИЗЛАЖА СВОИТЕ ЧЛЕНОВИ И СИМПАТИЗЕРИ, ИМ КАЖА ДЕКА ПРОТЕСТИТЕ ПРЕД СОБРАНИЕ СЕ ЗА СЛОБОДА НА ЗАТВОРЕНИТЕ ОД 27-МИ АПРИЛ А УСТВАРИ ВО ПОЗАДИНА ТОА БЕА ПРОТЕСТИ ЗА СПАС НА ОРЦЕ КАМЧЕВ

0
581
  • Втората теза е дека за луѓето кои лежат во македонските затвори поради настаните на 27-ми април дека тие два протести кои беа направени по скопските улици дека всушност се протести за спас или за ослободување на Јордан Орце Камчев иако симпатизерите на ВМРО-ДПМНЕ кај мене коментираа дека тоа не е така и дека нивните браќа лежат недолжни по затворите.

Васко Ефтов во најновата емисија ,,Во центар”.