БОМБА НА ВАСКО ЕФТОВ: АКО НЕДЕЛАВА Е КЛУЧНА ЗА ЗЕМЈАВА – АКО КАМЧЕВ ИЗЛЕЗЕ ОД ПРИТВОР ТОА Е ЗНАК ДЕКА ОВАА ДРЖАВА НЕМА КАПАЦИТЕТ ДА СЕ ПРЕСМЕТА СО МАФИЈАТА!

0
868

– Оваа недела истекуваат 30-те дена притвор за Камчев. Ако не му се продолжи притворот тоа е знак дека оваа држава нема капацитет и сила да се пресмета со мафијата. Ова ќе биде клучен момент за да знаеме кој ќе победи во оваа земја, државата или мафијата!

Васко Ефтов во најновата ВО ЦЕНТАР на ЈУТУБ.