БОМБА НА ВАНЕ ЦВЕТАНОВ: Ако Камчев платил 500.000 евра за да искочи од притвор, редно е да биде вратен пак таму па да си се довикуваат со Катица – СЕ ЌЕ БИДЕ ОК!

0
992

Прашање до Вилма но и до новиот менаџмент на СЈО:
Ако Орце Камчев излегол од притвор преку”Рекет”, а се виде дека влијаел и на делото, ПЛАНИРА ЛИ НЕКОЈ ДА ЗАПОЧНЕ ПОСТАПКА ЗА ВРАЌАЊЕ НА КАМЧЕВ БАШ ТАМУ ОД КАЈ ШТО ПОЧНУВА ДЕЛОТО РЕКЕТ?
Ако Камчев платил 500.000 евра за да искочи од притвор, редно е да биде вратен пак таму.

Со Катица да си довикуваат!

#НеСеСекирај
#СеЌеБидеОК!

Фејсбук статус на Ване Цветанов