БОМБА НА БУГАРСКИ ФОКУС : Пола македонска влада на ВМРО-ДПМНЕ извадила бугарски пасош, МЕЃУ КОИ И ИЛЧЕ ВЕЛЕШАНЧЕ И НИКОЛА ГРУЕВСКИ!

0
5806

Бугарската новинска агенција Фокус информираат дека во Македонија владата повеќе од пола веќе имаат бугарски пасош и двојно државјанство, пренесува српска Правда.

Како што пренел порталот Албеу , бугарски пасоши имаат и најблиските соработници на екс премиерот Никола Груевски.

Освен Бонева , бугарски пасош имаат и Антонио Милошовски, кој беше шест години шеф на македонската дипломатија. Потоа освен него имаат исто така бугарски пасош и Илија Димовски и Александар Николовски.