БОМБА НА АЦО ЦИА : МИ СТИГНА ТЕКСТ СО ПОРАКА ОД МИЦКОСКИ ДА ТРГНАМ ТЕКСТ ПРОТИВ ЏАМБАСКИ, МУ РЕКОВ ДЕКА НЕМА ДА ГО ТРГАМ, МИ ВИКА ДЕКА ИМ ТРЕБАЛ, БИЛ ЕВРОПРАТЕНИК И СО НЕГО ЗАЕДНО РАБОТЕЛЕ!

0
2899
  • Ми стига порака од Мицкоски демек линк од текстов да ме замоли ако може ова да се тргне. Велам ова не може да се тргне затоа што е Џамбаски, на што ми враќа дека тој бил европратеник и им требал таму бидејќи преку него работеле заедно.

Уредникот на ,,Инфомакс”, Александар Митовски.