БОМБА НА АЦО ИНФОМАКС : ПРАТЕНИКОТ НА ВМРО-ДПМНЕ ОД КУМАНОВО БРАНЕ ПЕТРУШЕВСКИ НА ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ ГИ ОРГАНИЗИРАШЕ СИТЕ ОПШТИНСКИ КОМИТЕТИ ДА ГЛАСААТ ЗА МАКСО

0
597
  • Тони Михајловски го ставија да биде буквално икебана на ВМРО за да се соберат околу него ВМРО, инаку оној пратеникот од Куманово Бране ги организираше цел општински комитет на ВМРО-ДПМНЕ да гласаат за Максо.

Александар Митовски на ,,Инфомакс”.