БОМБА НА АЦО ИНФОМАКС : НА АДВОКАТИТЕ КОИ ЗЕМАЛЕ НАД 500.000 ЕВРА ОД ЈАВНИТЕ ПРЕТПРИЈАТИЈА ВО ГРАД СКОПЈЕ ИМ БИЛО КАЖАНО ДА НОСАТ 20% ВО ВМРО-ДПМНЕ

0
1124
  • На адвокатите кои земале пари во висина од пола милион евра од јавните претпријатија на град Скопје им било кажано да однесат 20% во ВМРО ДПМНЕ за да се помогне борбата?! Неколку адвокати на кои тоа им било кажано ќе дојдат да сведочат во емисија пред камера.

Уредникот на Инфомакс, Александар Митовски.