БОМБА НА АЦО ИНФОМАКС И СОВЕТНИКОТ ОД ЛЕВИЦА ВО АЕРОДРОМ ЧИЗ : ДВЕ ГРУПИ НА ВМРО-ДПМНЕ ПРОДАВААТ ДИРЕКТОРСКИ МЕСТА ПО ЦЕНА ОД 5 ДО 6.000 ЕВРА

0
689

Уредникот на Инфомакс, Александар Митовски за време емисијата со советникот на Левица, Чиз на мобилен добива порака од читател за продажба на директорско место во ОУ ,,Гоце Делчев” во општина Аеродром по цена од 5 до 6.000 евра, општина каде градоначалник е Тимчо Муцунски и тоа го правеле две групи на ВМРО-ДПМНЕ.