БОМБА НА АЦО ИНФОМАКС : БЕХТЕЛ Е ВТОРА ГРАДЕЖНА КОМПАНИЈА ВО СВЕТ КОЈА ПОРАДИ ТОЛКУ МНОГУ АКТИВНОСТИ ЗА САД ДОБИ СВОИ ПРОСТОРИИ СО ЗАСТАПНИШТВО ВО ПЕНТАГОН!

0
1577
  • Бехтел и Енка т.е. Бехтел е втора градежна компанија во свет која што има своја просторија и свое застапништво во Пентагон. Тоа не значи дека е државна компанија туку дека имаат толку многу активности за САД што имаат таму историја на канцеларија.

Александар Митовски на ,,Инфомакс”