БОМБА НА АРСОВСКА: ЌЕ ГО РЕАЛИЗИРАМЕ БРТ ПРОЕКТОТ КОЈ ГО ПОЧНА ШИЛЕГОВ, НО СО ОДРЕДЕНИ ИЗМЕНИ ВО ПРОЕКТОТ

0
912

Данела Арсовска на ,,360 степени”: “Ќе се реализира БРТ проектот но со одредени измени, ќе направиме за тоа прес конференција кога ќе бидат готови подготовките, имаше некои проблеми со мостот Обединети Нации и со цевката за вода која оди среде партизанска врз која требаше да минуваат автобусите. Градоначалничката Арсовска на Алсат М во емисијата 360 степени”.