БОМБА НА АРСОВСКА: Во 2023-ТА ЌЕ СЕ КУПАТ 50 НОВИ ЕКОЛОШКИ АВТОБУСИ ЗА ЈСП

0
715

Данела Арсовска на ,,360 степени”: “Ќе се купат 50 нови еколошки автобуси во 2023-та, обезбедени се пари и почната е процедура за тоа. – Градоначалничката Арсовска на Алсат М во емисијата 360 степени”.