БОМБА НА АРСОВСКА : ВО 2023-ТА ЌЕ СЕ КУПАТ 50 НОВИ ЕКОЛОШКИ АВТРОБУСИ ЗА ЈСП

0
400

– Ќе се купат 50 нови еколошки автобуси во 2023-та, обезбедени се пари и почната е процедура за тоа.

– Градоначалничката Арсовска на Алсат М во емисијата 360 степени.