БОМБА НА АНОНИМЕН ИЗВОР ОД ДИК: Од 38.712 неважечки ливчиња, преку 32.000 ливчиња биле со заокружен број 4 и на листовите имало ставено дополнителна цртичка или допишано некоја буква, некој ги фалсификувал ливчињата, одговорност мора да има!!!!

0
22579

Порталот Доказ објави информација од анонимен извор во ДИК каде дознава дека е направена голема кражба со изборите каде имено од 38.721 неважечки ливчиња дури преку 32.000 биле со заокружен број 4.

Изјавата на изворот може да ја прочитате ОВДЕ