(БОМБА ВО ЖИВО) СЛЕДЕТЕ ЈА 38-МАТА БОМБА КОЈА ЌЕ ОДЕКНИ ОД СЕДИШТЕТО НА СДСМ КОЈА ДЕНЕС ТРЕБА ДА ГО РАЗНЕСЕ ДУИ

0
531

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=SbkSt4MG3nU[/youtube]