БОМБАСТИЧНА ЗАКАНА НА ЗАЕВ : Ако во текот на денешниот ден не излезе Хан со изјава демант на она што го кажа во Вашингтон како што ми вети во разговорот по телефон, не одиме на преговори во Брисел!

0
1221

bomba 36

На пресот за 37-та бомба, Заев испрати закана до ЕУ:

– “Ако евро комесарот Хан денеска не излезе со официјална изјава со која ќе го демантира кажаното во Вашингтон, онака како што ми вети во разговорот кој го имавме по телефон, ние не одиме на преговори во Брисел задутре!”