БОМБАСТИЧКО ОТКРИТИЕ НА ЕКС ШЕФОТ НА АГЕНЦИЈА ЗА РАЗУЗНАВАЊЕ, КИРЕ НАУМОВ: Верушевски ги снимал Мирка и Љубчо кога овие биле во неговиот стан за да преслушуваат снимки, и знам каде се тие снимки!

0
1071

kire

kireverush