БОМБАААААА!!!! НОВА ФРАПИРАЧКА СКАНДАЛОЗНА И КРИМИНАЛНА ПОЛИТИЧКА БОМБА ЌЕ ОБЈАВИ ДЕНЕС ЛИДЕРОТ НА СДСМ ЗОРАН ЗАЕВ ОД СЕДИШТЕТО НА СДСМ ВО 14:30 ЧАСОТ

0
447

Во седиштето на опозициската СДСМ денеска во вообичаениот термин, 14 часот и 30 минути, лидерот на партијата Зоран заев го продолжува бомбардирањето од прислушкувани разговори за незаконски врз коцкестата глава на Грујо.

sdsm12