БОМБААААААААААА 10-ТА ПО РЕД ЌЕ РОКНИ ВО 11:30 ЧАСОТ ЗА БАНДАТА КРИМИНАЛНА НА КЛЕПТОМАНИТЕ ОД ДПМНЕ!

0
1041

Лидерот на опозицијата и претседател на СДСМ Зоран Заев денес во седиштето на СДСМ со почеток во 11 30 часот ќе ја објави 10-тата по ред политичка бомба чиј шрапнели сериозно ќе го разнишаат Грујо и неговата глава коцкеста.

Следете ја 10-тата бомба во живо на официјалниот сајт на СДСМ ОВДЕ

Screenshot_1